Open Hartbeweging

Ontmoetingsdag : Kracht van HOOP

Op 29 september kwamen we weer samen in onze vertrouwde stek te Asse voor onze jaarlijke ontmoetingsdag.

Gastspreker was Bleri Lleshi, politiek filosoof en jongerenwerker in Brussel. Hij bracht een pakkend en doorleefd getuigenis  over  : "De kracht van Hoop", waarover hij ook een gelijknamig boek heeft gestreven. Wil je weten wat deze man zo drijft, lees dan zeker ook volgend artikel .

Daarna was er tijd voor ontmoeting aan de broodjestafel en een fijne babbel. In de namiddag konden we nog delen over wat ons getroffen heeft in dit getuigenis. Kort samengevat. Hoop is er als je erin gelooft . Vele kleintjes kunnen een wereld in beweging zetten. Kijk maar hoe Greta Thunberg erin slaagje om zoveel volk op de been te brengen voor de klimaatmarsen.

We eindigden met een heel mooie Eucharistieviering. Na de traditionele koffie/thee met taart en een laatste babbel en afscheid keerde iedereen voldaan huiswaarts.

En sindsdien kunnen we weer terugkijken op een mooie en deugddoende dag die ons werd geschonken. Alvast heel veel dank aan de organisatoren en allen die geholpen hebben om van deze ontmoetingsdag een heel fijne ervaring te maken.

AMETUR.